www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Kerstboom uitzoeken in het Groesbeekse bos

27 november 2017 Boswachter Lydie van Santen in Rivierengebied
Kom je eigen kerstboom zagen!

Kom je eigen kerstboom zagen!

Maak een gezellige start van de feestdagen en zoek op 9 december met je gezin een kerstboom uit in het Groesbeekse bos. Je mag de boom zelf zagen of uitspitten. De boswachter van Staatsbosbeheer wijst je de weg en helpt als dat nodig is. Heb je zelf een schop of zaag, neem die dan mee!

Gezellig kerstvoorbereiding

Maak een gezellige start van de feestdagen en zoek op 9 december met het hele gezin een kerstboom uit in het Groesbeekse bos. Je mag de boom zelf zagen of uitspitten. De boswachter van Staatsbosbeheer wijst je de weg en helpt als dat nodig is. Heb je zelf handschoenen, een schop of zaag, neem die dan mee.

Er is een kampvuur om je aan te warmen en en koek- en zopiekraam aanwezig om de lekkere trek te stillen.

Praktische informatie

Datum: 9 december 2017

Tijd: 9.00u tot 15.00u

Ter plekke zijn ook zagen en een spitschoppen aanwezig. Bomen zijn vanaf 10 euro verkrijgbaar, er zijn diverse maten beschikbaar!  Let op: contant en gepast betalen. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor aanleg van nieuwe kerstbomen. Er zijn ca. 400 bomen beschikbaar. OP = OP!

Route

Vanaf de Postweg te Berg en Dal, nabij Camping de But, de kerstbomen verkoop is vanuit beide richtingen aangegeven met spandoeken van Staatsbosbeheer.

 

reageren

geef een reactie

  • Marga van Schalkwijk
    11 december 2017 om 23:30

    Zondag kon ik niet naar de but komen. Ik had me wel verheugd op een kerstboom uit het bos. Mag ik er bij de boswachter nog een komen uitgraven of zagen.?Ik woon op de H. Landstichting

    Hartelijke groet,
    Marga van Schalkwijk

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog