www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Feestelijke opening van Het Waterrijk

17 mei 2019 Boswachter Twan Teunissen in Rivierengebied
Kluten in Park Lingezegen

Kluten in Park Lingezegen

Het Waterrijk in Park Lingezegen, het is een gloednieuw natuurgebied en nu al heel vogelrijk. En je kan er prachtig wandelen, fietsen en zelfs kanoën. Op zondag 2 juni wordt Het Waterrijk in Park Lingezegen feestelijk geopend. De boswachters van Staatsbosbeheer zijn er de hele middag aanwezig om je alles te vertellen over het gebied en de bijzondere planten en dieren die er leven.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een leuk programma voor iedereen. Er komen excursies, workshops, kanotochten, huifkartochten, een klimwand en nog veel meer activiteiten voor jong en oud. De boswachters van Staatsbosbeheer staan met een infokar in het natuurgebied langs de Kampse Straat, vandaar starten ook onze wandelingen door Waterrijk-Oost waar kluten, visdieven en zelfs roedomp en bruine kiekendief broeden.

Zet de datum alvast in je agenda en houd de website van Park Lingezegen gaten!

Datum: 2 juni 2019
Tijd: 13:00 – 17:00
Start van de activiteiten: Schuur van Tap
Locatie infokar Staatsbosbeheer: Kampsestraat in Elst.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog