www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Snorkelen met de boswachter in de Ooijpolder

24 juni 2019 Boswachter Daan Meeuwissen in Rivierengebied
Snorkelexcursie

Snorkelexcursie

In natuurgebied de Groenlanden in de Ooijpolder liggen kraakheldere, met kwelwater gevulde plassen. Dé ideale plek om het onderwaterleven te bekijken. En dat kan! In augustus en september organiseren we onze unieke snorkelexcursies.

Altijd al eens de bijzondere onderwaterwereld in de Gelderse Poort willen zien of gewoon zin in een unieke excursie? Trek dan je wetsuit en je flippers aan en ga met mij mee op snorkelexcursie in de Groenlanden.

Wie weet zie je dan scholen met bittervoorn en baars of scharrelen er Chinese wolhandkrabben en Amerikaanse rivierkreeften over de bodem. Of je hebt geluk en zwemt er een snoek voor je langs… En, geniet van de onderwaterwouden van fonteinkruiden. Alsof je door een aquarium zwemt.

De groenlanden
De Groenlanden in de Ooijpolder waar we gaan snorkelen

De snorkelexcursies starten met een korte wandeling door het prachtige natuurgebied de Groenlanden. Daarna gaan we het water in en duiken we onder in deze wonderlijke onderwaterwereld. Een nat pak gegarandeerd!

Ga jij mee? Meer informatie en aanmelden kun je hier.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog