www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Yes!! Kerstbomen verkoop gaat door! Hoe? Nou… een drive-through.

30 november 2020 Boswachter Tim Hogenbosch in Rivierengebied

Het kostte het nodige uitzoekwerk en geregel, maar het is toch gelukt. We gaan dit rare jaar toch nog kerstbomen verkopen. Kerstbomen linea recta uit het Groesbeekse bos.

Anders dan je van ons gewend bent, moet je de kerstboom vooraf (dus NIET ter plaatsen) kopen via de website van Staatsbosbeheer:  https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/rijk-van-nijmegen/kerstboom-groesbeek. Er wordt gewerkt met een tijdslot, zodat de contactmomenten beperkt blijven. Op zaterdag 12 december, tussen 9.00 en 15.00u, liggen de bomen vervolgens klaar om opgehaald te worden op het natuurcampeerterrein in Groesbeek. Mensen die een boom willen kopen moeten die met een auto op komen halen en zelfstadig inladen.
De bomensoorten dit jaar zijn de: Servische spar of fijnspar, deze worden vooraf gezaagd op een lengte van 1.75 meter en kosten €15 euro per stuk. Het is niet mogelijk een voorkeur aan te geven bij het bestellen, maar op locatie liggen voldoende bomen om een keus uit te maken.

Wij hebben er in ieder geval superveel zin in en we hopen je te zien op zaterdag 12 december.

Groetjes,

Boswachters Rijk van Nijmegen

 

reageren

geef een reactie

  • Boswachter Claudia
    1 december 2020 om 08:22

    Super dat het toch nog gelukt is Tim! 🙂

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog