www.boswachtersblog.nl/ Rottum

Zomer op de Rottums

13 augustus 2015 bertcorte in Rottum

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag waren de eerste expedities van dit nazomer-seizoen. Alle vier dagen was het goed weer en zorgde de zon aan het einde van de middag voor Robinson Crusoe-achtige omstandigheden. Dinsdag is er zelfs nog gezwommen in de nabijheid van het excursieschip. In deze tijd van het jaar is echt genieten van de kleurenpracht op Rottumeroog; getuige deze tweet van onze gids Emo Klunder:

Ook is er de garantie op het zien van heel veel zeehonden en ruiende eidereenden. Hieronder een foto-impressie van de ‘Expeditie Rottumeroog’ van woensdag 12 augustus. Zin in Rottumeroog gekregen? De rest van deze maand zijn we volgeboekt, maar in september en oktober is er nog voldoende plek op doordeweekse expedities! Ook dan is er nog veel moois om van te genieten. Boek nu via http://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/rottum/expeditie-rottumeroog

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog