www.boswachtersblog.nl/ Texel

Scholieren ruimen zwerfvuil in en rond De Koog op Texel

16 maart 2015 Boswachter Erik van der Spek in Texel


Leerlingen van de Lubertischool in De Koog zijn vrijdag op pad geweest met Staatsbosbeheer om zwerfvuil op te ruimen in de duinbossen rond De Koog. De jongsten maakten de directe omgeving van de school schoon. Wethouder Frank Kingma kwam langs om de kinderen een pluim op de hoed te steken.
Een deel van de kinderen is door Texeltours naar hun werkplek gebracht, zodat een groter gebied kon worden schoongemaakt. Na afloop stond er bij hotel Opduin warme chocomel, ranja en wat lekkers klaar. Bovendien mogen de kinderen als bedankje een keer komen zwemmen in het zwembad van Opduin. Staatsbosbeheer is blij met deze hulp.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog