www.boswachtersblog.nl/ Texel

Lubertischool De Koog haalde 120kg afval uit de natuur, knap werk

10 maart 2016 Boswachter Erik van der Spek in Texel


Woensdagochtend hebben leerlingen van de Lubertischool in De Koog weer vuilgeruimd in het Nationaal Park Duinen van Texel rond hun dorp. Er is 120 kilo plastic en ander afval bij elkaar gesprokkeld.Er is vuil geruimd in de duinen rond de parkeerterreinen bij Paal 17 en Paal 21 en in bos en duin bij de Ruijslaan. De jeugd is aangemoedigd door wethouder Kingma. De jongste kinderen waren rond de school actief. Ook deze keer lag de organisatie in handen van Hotel Opduin en Staatsbosbeheer.Na afloop konden de leerlingen bij Opduin warme chocolademelk drinken.

Krijgt u zelf zin om op te ruimen, zaterdagochtend wordt er in De Slufter opgeruimd. U bent van harte welkom. Meer informatie?: http://wp.me/p1SrL4-1la

Boswachter Erik van der Spek
Foto’s: Marcel Tielens en Wendy de Vroome

reageren

geef een reactie

  • kars fielmich
    10 maart 2016 om 17:31

    prima aktie hulde aan de opruimers………………

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog