www.boswachtersblog.nl/ Texel

Lopers van De Zestig van Texel genoten van de Duinen van Texel

6 april 2015 Boswachter Erik van der Spek in Texel

Een groot deel van de Zestig van Texel ging uiteraard door het Nationaal Park de Duinen van Texel. Rond de Mokbaai lopend liepen ze via het Slag naar Paal 6 en De Hors naar het strand. Via het Paadje naar 14 mochten ze de duinen in, de zeereep was hier een pittige hindernis. Via Knobbelpad, Randweg en Pachapad volgde weer een stuk strand. Via het Mienterglopslag en het Slag door de Nederlanden verder naar De Slufter en daar vandaan via het fietspad naar de Vuurtorenweg. Onderwijl veel mensen passerend die op een heel andere manier van de natuur aan het genieten waren.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog