www.boswachtersblog.nl/ Texel

Inschrijving vrijwillige vogelwacht 2020

3 oktober 2019 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Vogelwachters Jaap & Maya

Net als vorige jaren wil Staatsbosbeheer ook in 2020 tijdens het broedseizoen vrijwillige vogelwachters inzetten bij de uitkijkpunten in de Slufter en De Geul. De vogelwachters zijn een aanvulling op de boswachters van Staatsbosbeheer. Ze vertellen bezoekers over de gebieden, beantwoorden vragen en houden een oogje in het zeil.

Op basis van jullie feedback hebben we besloten om de wisseldag naar zondag te verplaatsen i.p.v. maandag. De inschrijving om je aan te melden als vogelwachter in 2020 staat nu online. Inschrijving gaat via dit formulier.  LET OP: het is de bedoeling dat jullie dit formulier als duo invullen en dus niet allebei apart.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog