www.boswachtersblog.nl/ Texel

Inschrijving vrijwillige vogelwacht 2020

3 oktober 2019 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Vogelwachters Jaap & Maya

Net als vorige jaren wil Staatsbosbeheer ook in 2020 tijdens het broedseizoen vrijwillige vogelwachters inzetten bij de uitkijkpunten in de Slufter en De Geul. De vogelwachters zijn een aanvulling op de boswachters van Staatsbosbeheer. Ze vertellen bezoekers over de gebieden, beantwoorden vragen en houden een oogje in het zeil.

Op basis van jullie feedback hebben we besloten om de wisseldag naar zondag te verplaatsen i.p.v. maandag. De inschrijving om je aan te melden als vogelwachter in 2020 staat nu online. Inschrijving gaat via dit formulier.  LET OP: het is de bedoeling dat jullie dit formulier als duo invullen en dus niet allebei apart.

reageren

geef een reactie

 • jan zijp
  18 oktober 2019 om 16:12

  Hoi,
  ik ben Jan Zijp en heb al 2x eerder als vogelwachter gewerkt op Texel. Heb op zich interesse om dit wederom samen met vriend John Kool te doen. Maar zou graag willen weten wanneer dit festijn weer begint. Dit ivm werk als zzp er in de natuur waarbij het accent ligt in de zomer en voorjaar. Misschien is er toch nog een combi te maken. Ik lees graag snel het antwoord,

  Met een vriendelijke groet,

  Jan Zijp
  0613602513

  • asprenkeling
   21 oktober 2019 om 11:04

   Hoi Jan,

   De inschrijving gaat online via deze link: https://forms.gle/58diKUYHek6MNf9L8 er zijn nog maar een paar weken beschikbaar (in de periode van 1 april – 1 september). Hopelijk zit er een week tussen dat jullie kunnen!

   Groet,

   Anna

  • Boswachter Anna Sprenkeling
   21 oktober 2019 om 11:05

   Hoi Jan,

   De inschrijving gaat online via deze link: https://forms.gle/58diKUYHek6MNf9L8 er zijn nog maar een paar weken beschikbaar (in de periode van 1 april – 1 september). Hopelijk zit er een week tussen dat jullie kunnen!

   Groet,

   Anna

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog