www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Herinneringsbankje Staatsbosbeheer bij Egelmeer in Boswachterij Amerongen

26 april 2018 Boswachter Claudia Wessel in Utrecht
Echtpaar v. Oeveren op hun bankje

Staatsbosbeheer heeft een nieuw bankje bij het Egelmeer in Boswachterij Amerongen geplaatst. Dit gebeurde namens Jan en Nettie van Oeveren. Het echtpaar heeft het bankje ter ere van hun 50-jarig huwelijk aangeschaft.

Aangenaam rustpunt voor iedereen

“We wilden deze keer eens iets geven in plaats van zelf iets te krijgen”, vertelt Jan. Het paar woont niet ver van het Egelmeer en wandelt er regelmatig. Iets doen voor het natuurgebied vonden ze een logische keuze en algauw kwamen ze uit bij een herinneringsbankje van Staatsbosbeheer. Ze hebben de locatie zelf uitgezocht: het staat bij de wandelroute die door het gebied loopt, met mooi uitzicht op het Egelmeer. “ Zo staat het goed in het zicht. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en van het bankje geniet”, zegt Jan. “Daarnaast komen we hier heel graag en vinden ook wij het fijn om een rustplek te hebben”, aldus Nettie. Op het herinneringsplaatje staat dan ook de tekst ‘Rust even uit op onze bank. Jan en Nettie’. Het echtpaar hoopt dat veel wandelaars de komende jaren op hún bankje plaats zullen nemen.

Zelf ook een herinneringsbankje laten plaatsen?

Herinneringsbankjes zijn er speciaal om een dierbaar persoon of een bijzonder moment te herdenken. U kunt het op een plek laten plaatsen die voor u iets betekent. Het bankje maakt u persoonlijk door een zelfgekozen tekst op een herinneringsplaatje. Bij de plaatsing van een bankje overleggen we met u en luisteren we naar uw wensen. Ondanks dat het niet altijd mogelijk is alle wensen te vervullen, houden we er zoveel mogelijk rekening mee. En als het nodig is denken we natuurlijk mee over goede alternatieven.

Voor meer informatie en prijzen van herinneringsbankjes kunt u contact opnemen met boswachter Claudia Wessel door een mailtje te sturen naar C.Wessel@staatsbosbeheer.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog