www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Introductie Jaar in Beeld Vlieland

23 december 2011 vlielandbos in Vlieland
Erik Saaltink overhandigt een exemplaar aan burgemeester Yorick Haan
Pieter Schaper overhandigt een exemplaar aan Klaas Dantuma

Met de overhandiging van een exemplaar aan Yorick Haan introduceert Staatsbosbeheer Vlieland het ‘Jaar in Beeld Vlieland’ op het eiland. Jaar in Beeld 2011 is een verslag in woord en beeld van de werkzaamheden van Staatsbosbeheer en bijzondere belevenissen in de Vlielandse natuur. Jaar in Beeld is huis aan huis in het dorp verspreid. We belden aan, maakten even een praatje en wensten de bewoners fijne feestdagen. De reacties waren over het algemeen positief.

Bezorging bij de recreatiewoningen in het duin staat nog op het programma. Het Jaar in Beeld 2011 is ook digitaal beschikbaar. Mochten we per ongeluk uw brievenbus hebben overgeslagen, dan kunt u een exemplaar afhalen op het kantoor aan de Dennenlaan. Zo lang de voorraad strekt.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog