www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Bol van Dooie opgeknapt

28 februari 2012 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Allemachtig, wat hadden we er mooi weer bij! Vrijwilligers Gerrit Hilverink, Stoffel Foppen, Dirk Kikstra, collega Pieter Schaper en ik hadden het al snel warm. Later op de morgen voegde Jan de Ouden zich ook nog bij ons. Pieter had enig voorwerk verricht, dus eerst takken slepen en het gezaagde hout wegwerken. Op de foto’s is voor, tijdens en na situatie te zien. Nu moet het tekstbord nog vervangen worden en daar ontstond enige discussie over. Is het nou “verborgen” of “geborgen” in een houten kist.In overleg met de Noordwester ( zij zorgen voor het nieuwe tekstbord) kiezen we voor de tekst die op de oudste foto staat en dan staat er echt te lezen : “verborgen”.

(met dank aan Dirk Bruin voor onderstaande foto)

Al enige tijd bestond de wens bij de Cultuur Historische Vereniging en informatiecentrum de Noordwester om deze plek op te knappen. Het is fijn, dat we dit op deze manier konden doen.

Het is altijd weer mooi om te zien, hoeveel werk er op zo’n dag verricht wordt. Hulde aan de vrijwilligers!

[slideshow]

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog