www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Kamperen tot je groen ziet! Gratis weekendje Lange Paal.

11 april 2013 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

In het Paasweekend zijn de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer op Vlieland, Terschelling en Ameland weer open gegaan.Ondanks de barre koude en zelfs sneeuw kwamen er toch wat kampeerders.
Staatsbosbeheer luidt het kampeerseizoen daarna gelijk goed in met een leuke actie. Het tweede weekend van april (komend weekend dus) betaal je namelijk voor het gehele verblijf op alle Puur en Comfortabel kampeerterreinen slechts € 7,50. Op de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer staan rust, ruimte, vrijheid en natuur centraal. Overnachten in de natuur is één van de meest bijzondere manieren om in aanraking te zijn met al het leven buiten.En dan die stilte…
De €7,50 krijg je in de vorm van korting terug bij de eerstvolgende boeking.

De natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer zijn ook bekend vanwege het ‘op de bonnefooi’ overnachten, aanwaaien wanneer je zin hebt zonder reservering. Sinds vorig jaar biedt Staatsbosbeheer, op veler verzoek, de service van reserveren. Dat kan via de website. Reserveren hoeft niet, ter plekke aanmelden wel. Middenin de natuur kan het bereik tegenvallen dus aanmelden ter plekke verschilt per camping. Op de campings zelf staat hoe het werkt.
Meer informatie op http://www.staatsbosbeheer.nl/kamperentotjegroenziet
Graag tot morgen; er schijnt dit weekend ook een een zonnetje te schijnen; duunpannetjes weer noem ik dat.
[slideshow]

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog