www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Het is bijna zover… ITGWO 2013!

28 augustus 2013 Boswachter Joeri Lamers in Vlieland

Het is bijna september, dit betekent dat het tijd is voor alweer de vijfde editie van Into the Great Wide Open! De Vlielandse natuur staat in het weekend van 6,7 en 8 september weer helemaal in het teken van dit uitverkochte muziekfestival. Tijdens het festival nodigen wij de bezoekers van ITGWO uit om naar buiten te gaan, om de natuur te beleven. We treden op als toneelmeester van de Great Wide Open, met bijvoorbeeld het Naar Buiten-podium, maar ook het sportveld en de nieuwe locatie in de duinen bij de jachthaven.

Staatsbosbeheer komt met een Bucketlist van Vlielandse Schatten: wat moet je nou echt gedaan of gezien hebben op Vlieland? Wat zijn de natuurschatten van het eiland? Volgende week verschijnt er op het blog een filmpje over de Vlielandse Schatten.  Ook vind je de list terug op de kunstroute-kaart met alle locaties en in het programmaboekje. We organiseren bij de nieuwe werkschuur van Staatsbosbeheer op Vlieland allerlei activiteiten en op Natuurkampeerterrein Lange Paal vind je onze hangmatten!

Om alvast in de stemming te komen beginnen we met een filmpje van vorig jaar, waarin boswachter Erik Saaltink (@bosw8erVlieland op Twitter) vertelt hoe hij betrokken raakte bij Into The Great Wide Open.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hA-LAqI6ynY]

reageren

geef een reactie

  • Het is bijna zover… ITGWO 2013!
    29 augustus 2013 om 04:14

    […] Het is bijna september, dit betekent dat het tijd is voor alweer de vijfde editie van Into the Great Wide Open! De Vlielandse natuur staat in het weekend van 6,7 en 8 september weer helemaal in het teken van dit uitverkochte muziekfestival. Tijdens het festival nodigen wij de bezoekers van ITGWO uit om naar buiten te gaan, om de natuur te beleven. We treden op als toneelmeester van de Great Wide Open, met bijvoorbeeld het Naar Buiten-podium, maar ook het sportveld en de nieuwe locatie in de duinen bij de jachthaven. Staatsbosbeheer komt met een Bucketlist van Vlielandse Schatten: wat moet …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog