www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Staatsbosbeheer presenteert tijdens ITGWO: Vlielandse Schatten!

3 september 2013 Boswachter Joeri Lamers in Vlieland

Tijdens Into The Great Wide Open 2013 presenteert Staatsbosbeheer de Vlielandse Schatten! Tien plekken of activiteiten waar je geweest moet zijn of die je gedaan moet hebben tijdens het festival.

De natuur van Vlieland is het podium én decor van het festival. Net als bij alle festivals is er ook een grote backstage. ITGWO heeft misschien wel de grootste en mooiste backstage van alle festivals! Uitgestrekte duingebieden, de weidse Vliehors, het vogelrijke wad en de prachtige Kroon’s polders zijn zo maar een paar voorbeelden van plekken op Vlieland die je eigenlijk niet mág missen! Daarom hebben wij van al deze prachtplekken er tien geselecteerd. En kom je er tijdens het festival niet aan toe ze allemaal te bezoeken, bewaar het lijstje dan voor een volgende keer!

Ga mee Naar Buiten allemaal..!
Tijdens het festival kan je op vrijdag en zaterdag om 11.00 uur met de boswachter op excursie langs een paar van de #VlielandseSchatten. Vertrek bij de Kolder (tegenover de Bolder) op Kampeerterrein Stortemelk.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E4Kwq8w89zQ&feature=youtube_gdata_player]

reageren

geef een reactie

  • Staatsbosbeheer presenteert tijdens ITGWO: Vlielandse Schatten!
    3 september 2013 om 21:24

    […] Tijdens Into The Great Wide Open 2013 presenteert Staatsbosbeheer de Vlielandse Schatten! Tien plekken of activiteiten waar je geweest moet zijn of die je gedaan moet hebben tijdens het festival. De natuur van Vlieland is het podium én decor van het festival. Net als bij alle festivals is er ook een grote backstage. ITGWO heeft misschien wel de grootste en mooiste backstage van alle festivals! Uitgestrekte duingebieden, de weidse Vliehors, het vogelrijke wad en de prachtige Kroon’s polders zijn zo maar een paar voorbeelden van plekken op Vlieland die je eigenlijk niet mág missen! Daarom hebben wij van al deze prachtplekken …Lees meer […]

  • Staatsbosbeheer presenteert tijdens ITGWO: Vlielandse Schatten!
    3 september 2013 om 21:24

    […] Tijdens Into The Great Wide Open 2013 presenteert Staatsbosbeheer de Vlielandse Schatten! Tien plekken of activiteiten waar je geweest moet zijn of die je gedaan moet hebben tijdens het festival. De natuur van Vlieland is het podium én decor van het festival. Net als bij alle festivals is er ook een grote backstage. ITGWO heeft misschien wel de grootste en mooiste backstage van alle festivals! Uitgestrekte duingebieden, de weidse Vliehors, het vogelrijke wad en de prachtige Kroon’s polders zijn zo maar een paar voorbeelden van plekken op Vlieland die je eigenlijk niet mág missen! Daarom hebben wij van al deze prachtplekken …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog