www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Wat wordt het weer mooi! #GWO13

4 september 2013 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Vlieland maakt zich klaar voor de 5e editie van Into the Great Wide Open. De opbouwers zijn er razend druk mee. Gisteren was ik even bij de opbouw van de nieuwe locatie nabij de jachthaven. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt meteen voor een mooie sfeer.

Vanaf vandaag komen de festivalgangers al naar Vlieland. Men kiest voor wat extra dagen genieten van ons mooie eiland en ik kan ze geen ongelijk geven. Staatsbosbeheer Vlieland wenst iedereen een heel mooi weekend toe!

Laten we het wél leuk en veilig houden. Vanwege de aanhoudende droogte wordt er extra gelet op brandgevaar in bos en duin; daarom geldt er een ‘overall’ rookverbod voor de locaties Tokkelbaan en podium Naar Buiten. Laten we hier met zijn allen op letten!

[slideshow]

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog