www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Alle bezoekers van ITGWO bedankt!

10 september 2013 Boswachter Joeri Lamers in Vlieland

“Op zaterdagochtend het bos intrekken, naar het schitterend gelegen Naar Buiten-podium, en daar zittend op een kleedje, een singer/songwriter horen spelen en vertellen over zijn eigen muziek…’s Avonds laat in het aardedonker je fiets parkeren aan de zwart zwijgende Waddenzee en in een komvormige, door bos omzoomde duinpan een fenomenaal mooi natuurlijk openluchttheater ontdekken: de Tokkelbaan…”

fotoDit is volgens de Volkskrant samengevat ITGWO 2013, en dat klopt naar ons idee wel zo’n beetje. De twee nieuwe locaties van het Naar Buiten podium en de Tokkelbaan waren prachtig, aankleding was amper nodig want de natuur zorgde voor het mooiste decor dat een festival zich kan wensen. Mooi om te zien is hoe het festival op subtiele wijze rekening houdt met de natuur, bijvoorbeeld bij de Tokkelbaan in het duingebied achter de jachthaven. Eikvarentjes waren hier beschermd door er een soort kooien van wilgentenen omheen te vlechten, midden tussen het publiek. Ook een hele duinhelling was subtiel beschermd, hier komt de zandhagedis voor.

Wij kijken terug op een prachtig festivalweekend met prachtig weer (afgezien van die wat natte ochtend) een gezellig volle camping Lange Paal en een publiek dat zich erg bewust was van de Schatten van Vlieland! Alle bezoekers bedankt en tot volgend jaar!

reageren

geef een reactie

  • Alle bezoekers van ITGWO bedankt!
    10 september 2013 om 12:52

    […] “Op zaterdagochtend het bos intrekken, naar het schitterend gelegen Naar Buiten-podium, en daar zittend op een kleedje, een singer/songwriter horen spelen en vertellen over zijn eigen muziek…’s Avonds laat in het aardedonker je fiets parkeren aan de zwart zwijgende Waddenzee en in een komvormige, door bos omzoomde duinpan een fenomenaal mooi natuurlijk openluchttheater ontdekken: de Tokkelbaan…” Dit is volgens de Volkskrant samengevat ITGWO 2013, en dat klopt naar ons idee wel zo’n beetje. De twee nieuwe locaties van het Naar Buiten podium en de Tokkelbaan waren prachtig, aankleding was amper nodig want de natuur zorgde voor het mooiste decor dat een …Lees meer […]

  • Alle bezoekers van ITGWO bedankt!
    10 september 2013 om 12:52

    […] “Op zaterdagochtend het bos intrekken, naar het schitterend gelegen Naar Buiten-podium, en daar zittend op een kleedje, een singer/songwriter horen spelen en vertellen over zijn eigen muziek…’s Avonds laat in het aardedonker je fiets parkeren aan de zwart zwijgende Waddenzee en in een komvormige, door bos omzoomde duinpan een fenomenaal mooi natuurlijk openluchttheater ontdekken: de Tokkelbaan…” Dit is volgens de Volkskrant samengevat ITGWO 2013, en dat klopt naar ons idee wel zo’n beetje. De twee nieuwe locaties van het Naar Buiten podium en de Tokkelbaan waren prachtig, aankleding was amper nodig want de natuur zorgde voor het mooiste decor dat een …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog