www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

We hebben er weer zin in; GWO14 komt er aan!

25 augustus 2014 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Pom, pom pom, nog 10 nachtjes slapen en dan komen de eerste festival gangers voor into the great wide open 2014 al weer slapen op Lange Paal.
Wist u dat de voorbereidingen voor het festival eigenlijk het hele jaar door plaats vinden?
Overleg met de organisatie, kunstenaars wegwijs maken voor de ‘art-trail’, alles afstemmen met de gemeente Vlieland, locaties zoeken voor muzikanten.
En hoe gaan we iedereen weer een slaapplek bieden. (we hebben op Lange Paal nog ruimte hoor; even mail sturen naar langepaal@staatsbosbeheer.nl)
Afgelopen jaren stond er in de ochtenden de ontbijt/koffie kar “How Nice” van Anouk en Feri voor ons kantoor. Helaas zijn de dames er mee gestopt en mogen we dit jaar op een andere manier het ontbijt aanbieden….wat en hoe blijft nog even een verrassing, maar goed en leuk wordt het zeker!

P1020430

reageren

geef een reactie

  • We hebben er weer zin in; GWO14 komt er aan!
    26 augustus 2014 om 06:03

    […] Pom, pom pom, nog 10 nachtjes slapen en dan komen de eerste festival gangers voor into the great wide open 2014 al weer slapen op Lange Paal. Wist u dat de voorbereidingen voor het festival eigenlijk het hele jaar door plaats vinden? Overleg met de organisatie, kunstenaars wegwijs maken voor de ‘art-trail’, alles afstemmen met de gemeente Vlieland, locaties zoeken voor muzikanten. En hoe gaan we iedereen weer een slaapplek bieden. (we hebben op Lange Paal nog ruimte hoor; even mail sturen naar langepaal@staatsbosbeheer.nl) Afgelopen jaren stond er in de ochtenden de ontbijt/koffie kar “How Nice” van Anouk en Feri voor ons kantoor. Helaas …Lees meer […]

  • Loes
    26 augustus 2014 om 01:15
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog