www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Kampeerseizoen bijna voorbij op De Lange Paal

2 oktober 2014 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Wat weer een geweldig kampeerseizoen hebben we achter de rug. De Lange Paal blijft open tot 1 november, maar toch is het ook al weer tijd om het kantoortje op te ruimen. Zo kwam ik een doos tegen vol losse papieren… tijdens de verhuizing van het oude naar het nieuwe kantoor is het archief van  het natuurkampeerterrein vanaf 1966 blijkbaar in het kantoor op De Lange Paal terecht gekomen.

Onze voorgangers beheerders Daan Buitenhuis, en Jan Jager hadden het er maar druk mee zo te zien. Prachtige brieven en zelf gemaakte ansichten met aanvragen om te komen kamperen. Afwijzingen omdat een verloofd stel in 1 tent wilde komen, namen van kampeerders die nu nog komen (en hun kinderen en kleinkinderen; de 4e generatie kampeerders van De Lange Paal)

De kampregels: archief de lange paa (5)

Zo zag het boekingsschema er uit:archief de lange paa (6)

Annuleringen waren er toen ook al:

archief de lange paa (1)

Geweldig spul om door te neuzen en grappig om te zien en mee te maken dat het nu qua reserveringen heel anders gaat. On line kan men nu  reserveren en betalen ( www.staatsbosbeheer.nl )

Reserveringen van toen: archief de lange paa (3)

Groepen kwamen toen ook al: archief de lange paa (2)

 

Zo was het ooit: archief de lange paa (4)

reageren

geef een reactie

 • Ilse
  10 oktober 2014 om 22:01

  Oooh wat leuk! En toen keek je op je horloge en was het zomaar ineens 3 uur later? 😉

 • Noor
  2 oktober 2014 om 20:55

  Wat een geweldig bericht met prachtige foto’s. Voor een historicus heb je daar materiaal dat goud waard is. Wees er zuinig op!

 • Kampeerseizoen bijna voorbij op De Lange Paal
  2 oktober 2014 om 19:19

  […] Wat weer een geweldig kampeerseizoen hebben we achter de rug. De Lange Paal blijft open tot 1 november, maar toch is het ook al weer tijd om het kantoortje op te ruimen. Zo kwam ik een doos tegen vol losse papieren… tijdens de verhuizing van het oude naar het nieuwe kantoor is het archief van het natuurkampeerterrein vanaf 1966 blijkbaar in het kantoor op De Lange Paal terecht gekomen. Onze voorgangers beheerders Daan Buitenhuis, en Jan Jager hadden het er maar druk mee zo te zien. Prachtige brieven en zelf gemaakte ansichten met aanvragen om te komen kamperen. Afwijzingen omdat …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog