www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Hoera! We hebben 2 winnaars! Uitslag #nesty actie tijdens GWO14.

7 oktober 2014 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Al weer dik een maand geleden vond het festival Into the Great Wide Open 2014 plaats op Vlieland.

Onze collega Pieter Schaper heeft voor de festivalgasten op natuurkampeerterrein De Lange Paal in zeer korte tijd een enorm nest weten te maken.

Het nest van Pieter is klaar #nesty !

Gasten en passanten konden in het nest kruipen en dan was het de bedoeling dat men een #nesty zou maken ( een selfie ; foto van jezelf). Deze foto kon men mailen naar ons en de leukste #nesty mag in 2015 een week gratis komen kamperen op De Lange Paal.

Ruim 40 #nesty foto’s rolden onze mailbox binnen; Collega’s Jorien Bakker (communicatie), beheerder Vlieland Sonja Vrijenhoek, en schrijver dezes zaten in de jury… nou, dat viel dus niet mee; Dank voor alle geweldige inzendingen! Maar goed; na enig overleg hebben we toch unaniem 2 winnaars gekozen en dat zijn

Kirsten van Loo en Amber Kerkhofs. Deze dames hebben het nest getest en dat vastgelegd in een reportage….Dat leverde dus een hilarische fotoserie op.

 IMG_0419Fris en fruitig in het nest.

 

Trusten:

IMG_0465IMG_0468

 

IMG_3107En gezond weer op! Feest vieren;-)

Van harte gefeliciteerd met de prijs Kirsten en Amber: 1 week gratis kamperen op natuurkampeerterrein de Lange Paal in 2015! We zien jullie dan graag.

reageren

geef een reactie

 • Loes
  8 oktober 2014 om 01:32

  gaaf gemaakt Pieter en wat een grappige foto’s!!!!!!!

 • Hoera! We hebben 2 winnaars! Uitslag #nesty actie tijdens GWO14.
  7 oktober 2014 om 20:32

  […] Gasten en passanten konden in het nest kruipen en dan was het de bedoeling dat men een #nesty zou maken ( een selfie ; foto van jezelf). Deze foto kon men mailen naar ons en de leukste #nesty mag in 2015 een week gratis komen kamperen op De Lange Paal. Ruim 40 #nesty foto’s rolden onze mailbox binnen; Collega’s Jorien Bakker (communicatie), …Lees meer […]

 • Hoera! We hebben 2 winnaars! Uitslag #nesty actie tijdens GWO14.
  7 oktober 2014 om 20:32

  […] Gasten en passanten konden in het nest kruipen en dan was het de bedoeling dat men een #nesty zou maken ( een selfie ; foto van jezelf). Deze foto kon men mailen naar ons en de leukste #nesty mag in 2015 een week gratis komen kamperen op De Lange Paal. Ruim 40 #nesty foto’s rolden onze mailbox binnen; Collega’s Jorien Bakker (communicatie), …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog