www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Leerlingen OBS de Zeester voorzien in dennenbomen.

16 december 2014 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Prachtig was het! 8 december kwamen de kinderen van de obs de Zeester naar het Vuurtorenduin om kerstbomen te zagen voor in de klas en natuurlijk voor Zorgcentrum de Uiterton. Prachtige lucht, schitterend uitzicht en zagen maar….

In korte tijd lag er een flinke rij bomen langs het pad. Tijd voor een warme chocomel en speculaas en of mandarijn. Daarna nog even door en in optocht met zoveel mogelijk bomen weer afdalen richting school.

Afgelopen zaterdag kon een ieder een gratis boom zagen langs Pad van de Staatsschuur. De mooie boompjes staan daar ‘als haren op een hond’, dus keuze genoeg.

Veel Vlielanders kwamen langs; ook nu weer traditioneel een warme chocomel of glühwein met speculaas. Collega’s Pieter Schaper en Vincent Kikstra hadden het er druk mee.

En dat alles gratis en voor niets… Het is altijd fijn als het mes aan twee kanten snijdt, in dit geval de zaag dus.

Er is weer een stukje duin vrij van jonge dennen en Vlielanders hebben een echte Vlielander dennenboom.

reageren

geef een reactie

  • Leerlingen OBS de Zeester voorzien in dennenbomen.
    16 december 2014 om 18:06

    […] Prachtig was het! 8 december kwamen de kinderen van de obs de Zeester naar het Vuurtorenduin om kerstbomen te zagen voor in de klas en natuurlijk voor Zorgcentrum de Uiterton. Prachtige lucht, schitterend uitzicht en zagen maar…. In korte tijd lag er een flinke rij bomen langs het pad. Tijd voor een warme chocomel en speculaas en of mandarijn. Daarna nog even door en in optocht met zoveel mogelijk bomen weer afdalen richting school. Afgelopen zaterdag kon een ieder een gratis boom zagen langs Pad van de Staatsschuur. De mooie boompjes staan daar ‘als haren op een hond’, dus keuze genoeg. Veel Vlielanders …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog