www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Jaarbeeld Vlieland 2014 komt er aan!

18 december 2014 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

We mogen nu wel van een traditie spreken als het over ons jaarbeeld gaat. Ook dit jaar wordt de komende dagen huis aan huis op Vlieland ons jaarbeeld van 2014  rondgebracht. Voor gasten ligt het jaarbeeld vanaf maandag as.  klaar bij de VVV en bij informatiecentrum de Noordwester.

Ook dit jaar is er weer heel wat de revue gepasseerd, op personeelsvlak is ons team veranderd; Erik Saaltink is vertrekkende en Sonja Vrijenhoek volgt hem op.

De oplettende lezer en dat zijn er natuurlijk heel veel 😉 , zal zien dat er een kapitale fout op de getijdentabel voor 2015 ( midden in het jaarbeeld) staat; De drukker was blijkbaar een beetje in de war met Ameland en Terschelling, want ook in die jaarbeelden klopt de getijdentabel niet.

jaarbeeld 2014 (2)

Dus in januari/februari 2015 komt de juiste getijdentabel alsnog bij de Vlielanders in de bus

 

Jaarbeeld digitaal? : https://www.boswachtersblog.nl/vlieland/wp-content/uploads/sites/23/2015/01/def-jaarverslag-2014-sbb-vlieland-2.pdf

Wij wensen u bijzonder mooie feestdagen en een heel goed en gelukkig 2015.

Graag tot ziens, op ons blog, in de natuur van Vlieland of voor een ‘bakje’ in onze werkschuur.

Frederika, Sonja, Carl, Herman, Pieter, Vincent en Anke.

reageren

geef een reactie

  • Jaarbeeld Vlieland 2014 komt er aan!
    18 december 2014 om 17:59

    […] We mogen nu wel van een traditie spreken als het over ons jaarbeeld gaat. Ook dit jaar wordt de komende dagen huis aan huis op Vlieland ons jaarbeeld van 2014 rondgebracht. Voor gasten ligt het jaarbeeld vanaf maandag as. klaar bij de VVV en bij informatiecentrum de Noordwester. Ook dit jaar is er weer heel wat de revue gepasseerd, op personeelsvlak is ons team veranderd; Erik Saaltink is vertrekkende en Sonja Vrijenhoek volgt hem op. De oplettende lezer en dat zijn er natuurlijk heel veel , zal zien dat er een kapitale fout op de getijdentabel voor 2015 ( …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog