www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Huppel de Paasdagen in.

4 april 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Ineens realiseer ik me dat het een beetje sneu is om met gecastreerde Soay rammen de Paasdagen in te gaan.

Dus even wat fris ontluikend groen en zonnig duin, met wat meeuwen paartjes om u namens ons mooie Pasen te wensen.  In het bos zijn al minstens honderd tintjes groen te zien, de duinen hebben de belofte van een mooi broedseizoen in zich. Gewoon een kwestie van goed kijken. Als u een wandeling door het begrazingsgebied gaat maken, dan kunt u Soay lammetjes met moeders tegen komen. Ook leuk! Foto’s van het jonge grut zijn natuurlijk welkom.

Wellicht komt er ‘duunpannetjes weer’ aan. Daar bedoel ik mee, dat het heerlijk toeven is in een duinpan, uit de wind en in de zon, mooie wolken in de lucht. We zullen zien wat de Paasdagen met zich mee brengen.

Tot ziens… ergens dwalend op Vlieland!

reageren

geef een reactie

  • Jaap
    4 april 2015 om 16:16

    Voorjaar is echt wel op komst alleen de temperatuur laat ons nog even wachten. Hopelijk de Paas en de week er na dat dit ook omhoog gaat. Je zal zien dan gaat het ineens snel.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog