www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

We gaan het strand schoon maken, wij hopen u ook.

8 april 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Volgende week 13 en 14 april gaan we met zoveel mogelijk mensen weer het strand en de wadden glooiing van ons mooie eiland schoonmaken. Gemeente Vlieland, Rijkswaterstaat, Defensie, KNRM en wij natuurlijk, zijn aanwezig met materieel.       West-Cord hotels en camping Stortemelk verzorgen ons met koffie/thee, lunch en een hapje/drankje na afloop.

Afgelopen tijd wordt er op de sociale media steeds meer aandacht gevraagd voor afval in de natuur. Steeds meer mensen worden zich bewust dat rotzooi niet in de natuur thuis hoort. Gister was ik even op het strand en kreeg gelijk zin om aan touwen en netten te gaan trekken.

Uiteraard mag u ook een dagdeel meedoen.                                                        Maandag 13 en dinsdag 14 april van  08.00 – 15.30 uur. Maandag starten we om 08.00 uur bij de strandovergang bij de Jachthaven.

Aanmelden kan als volgt: mailen naar f.breijer@staatsbosbeheer.nl of bellen met ons kantoor 0562 45 1304.

strandschm actie

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog