www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Ons strand is weer schoon, dankzij vele handen.

16 april 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Een druppel op een gloeiende plaat… zinloos… rotzooi van een ander opruimen? Ik niet. Er zijn mensen die er zo over denken, maar gelukkig waren er voldoende mensen die de afgelopen 2 dagen de hele kustlijn van Vlieland rond hebben gelopen om de troep op het strand op te ruimen, van enorme netten, tot brokjes parafine, en ook belachelijk veel ballonnen lintjes.

De container op het Gemeente werken terrein kwam vol: 30 kubieke meter! Samen met Defensie, Gemeente Vlieland, Rijkswaterstaat, KNRM, maar ook leerlingen van Helicon (‘groene opleiding’), Harry’s Beach Essentials, Vlielanders en gasten banjerden we met heerlijk weer langs het strand en langs vloedmerken. De catering op het strand werd verzorgd door onze collega Frederika Breijer, de lunch mochten we gebruiken in het Badhuys (West-Cord) en de nazit was gistermiddag in de Bolder.

Namens alle instanties : DANK JULLIE WEL, het was weer goed om te doen. Het strand is klaar voor het seizoen.

 

reageren

geef een reactie

 • Loes Meijer
  16 april 2015 om 13:07

  goed zo!!!! Ik doe het tijdens mijn struintochten over het strand, wat ik zie en mee kan nemen, neem ik mee.

  • Anke Bruin, Staatsbosbeheer
   16 april 2015 om 13:46

   Fijn Loes, mogen meer mensen van ons doen;-)

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog