www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

De jeugd van tegenwoordig… niks mis mee!

17 april 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

.Erika Terpstra zou ze “KANJERS” noemen, maar ik ben Erika niet, dus ik noem ze “geweldig en inspirerend en hoopgevend bovendien”.

helicon2015

Ik heb het over de jonge mensen van de Helicon ‘groen’ opleiding uit Velp die ons deze week helpen met allerlei klussen. Onder leiding van Docenten  Bart Braune en Theo Becker kwamen ze afgelopen maandag van de boot met een kar vol gereedschap. Ze slapen in tentjes op ons natuurkampeerterrein de Lange Paal.

Overdag werken ze met begeleiding van collega Vincent Kikstra; snoeien rondom de groepenvelden van de Lange Paal (uiteraard is er eerst een flora&fauna controle gedaan door collega Carl Zuhorn), het strand mee helpen opruimen, picknick banken in elkaar zetten, de week is eigenlijk te kort.

De studenten van Helicon willen graag in het groen aan het werk, gemotiveerd, gedreven, enthousiast en misschien wel onze toekomstige collega’s.                        Dus: Dank jullie wel mensen van  Helicon en graag tot ziens!

reageren

geef een reactie

 • Loes Meijer
  22 april 2015 om 01:17
 • Noor
  17 april 2015 om 19:22

  Chapeau! Niet alleen voor de helicon jongeren, maar ook voor de ‘ oudere’ jongere, Vincent!

 • Jaap
  17 april 2015 om 18:42

  Genieten van onze jongeren!!?

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog