www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Staatsbosbeheer Vlieland is klaar voor leukste loop: VUURTORENLOOP 2015.

22 april 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Aanstaande zondag 26 april vindt de leukste hardloopwedstrijd/wandeling van Nederland weer plaats; de Vuurtorenloop ( http://www.vuurtorenloop.nl/ )  E-mail: info@vuurtorenloop.nl
Tel: 06 52 433 917

Niet alleen de leukste, maar ook zwaar, want het hoogste punt van de Wadden is het Vuurboetsduin en uiteraard loopt de route voor de hardlopers en wandelaars daar langs. Een tocht vol verrassingen, dus ik mag niks verklappen, behalve dat ik het een aanrader vind. De afstanden zijn in 5 en 10 zeemijlen uitgezet. (1 zeemijl is 1852 meter)

Organisatoren Bas Dijkstra en Erwin Soolsma (van evenementen bureau Dam 20), werken nauw samen met sportcomplex Flidunen, alwaar de start van de tocht is. Uiteraard zijn er die dag ook weer talloze vrijwilligers druk bezig om alles in goede banen te leiden.

stairway to heaven

Wij van Staatsbosbeheer Vlieland zijn er klaar voor; collega Vincent Kikstra heeft de trap nabij Doniastate goed begaanbaar gemaakt. Nu hopen op mooi wandel en ren weer; de vooruitzichten zijn prima, dus we hopen weer veel mensen te begroeten.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog