www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Into the summer… ook met Staatsbosbeheer.

29 april 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Gisteravond kreeg ik een bericht van mijn schoonvader : “Wat is er aan de hand komend weekend op Vlie, alle boten zitten vol geboekt en we willen komen”. Daar moest ik even over nadenken, zaterdag morgen wordt  er een  douche op het strand in gebruik genomen. Een initiatief van Harry Jurjens van Harry’s Beach Essentials… daarom zitten die boten toch niet volgeboekt?  Eh, meivakantie is gaande.. nee dat kan het ook niet zijn.

Ineens wist ik het: INTO THE SUMMER, dat is komend weekend. Een warmloper voor Het festival Into the Great Wide Open begin september. Dit speelt allemaal op en rond camping Stortemelk, dus ook werk aan de winkel voor ons. Collega Carl Zuhorn heeft een inventarisatie gedaan, gelukkig geen broedende kwetsbare vogels in het festival gebied. Stortemelk staat volgeboekt voor dit weekend, dus er zullen ook into the summer  gasten naar onze camping de Lange Paal komen. Goed overleg met collega Herman Vogel en het bijbehorende toezicht. Laat de zomer maar komen!

 

Veel plezier iedereen.

reageren

geef een reactie

  • Noor
    29 april 2015 om 20:37

    Dank voor de waarschuwing – goed om te weten, nu kunnen we er rekening mee houden.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog