www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Pieter verhuist zijn nest.

14 mei 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Vorig jaar heeft collega Pieter Schaper een gigantisch nest gemaakt, festivalgangers van into the Great Wide Open mochten daar op ons natuurkampeerterrein de Lange Paal in kruipen en een foto van zichzelf maken, dat heet dan een nesty ( i.p.v. een selfie). Na het festival heeft het nest de hele winter in de tuin van Pieter op de Oude Kooi gestaan. En nu gaat het nest verhuizen, we verklappen nog niet waar naar toe. Mocht u als volger van dit blog het nest ergens tegenkomen… laat het ons weten;-)

P1060489 P1060483

reageren

geef een reactie

 • Redactie Nieuwskrant van Vlieland
  14 mei 2015 om 11:51

  Anke

  Bedankt voor je berichten

  Vriendelijke groet,

  Berend J Hazenberg

  Uitgeverij Het Wad Vlieland

  Vliezier, nieuwskrant van Vlieland

  Nieuwestraat 37, 8899 AR Vlieland

  tel: 0562 – 453021

  Bankrekening: IBAN: NL52 INGB 0009 551159

  Beschrijving: Beschrijving: http://www.liska.com/sites/default/files/blog/Considerate_Tree.jpg Please consider the environment before printing this e-mail

  De informatie in dit e-mailbericht en eventuele bijlagen is vertrouwelijk en is alleen bestemd voor de beoogde ontvanger(s).

  Indien u dit bericht ten onrechte heeft ontvangen, wordt u verzocht de verzender daarvan in kennis te stellen en het bericht te vernietigen.

  Het is niet toegestaan de hierin opgenomen informatie op welke wijze dan ook te gebruiken of openbaar te maken.

  The information contained in this e-mail, including possible attachments, is confidential and is solely for the use of the intended recipient(s).

  Should you have received this e-mail unintentionally you are then requested to inform the sender and to destroy the message.

  It is prohibited to use or disclose the information this message contains in whatsoever way.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog