www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

“En hoe was het sanitair?”

18 juni 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

De gasten van natuurkampeerterrein de Lange Paal, die een plek hebben op de Waddenvelden, kunnen vanaf dit seizoen gebruik maken van geheel nieuw sanitair. Een paar jaar geleden werd er al een nieuw sanitair gebouw bij het kantoor geplaatst en deze week worden er 2 complete units bij de Waddenvelden geplaatst.

De oude toiletgebouwtjes konden echt niet meer, ze hebben ongeveer 20 jaar dienst gedaan, maar als je als gast door de vloer van een douche dreigt te zakken en deuren niet meer dicht kunnen, wordt het tijd voor wat nieuws.

We zijn dan ook hartstikke blij dat Van Keulen Mobielbouw uit Nijverdal 2 complete gebouwtjes kan leveren. Uiteraard met zonnecollectoren voor warm water, zonnepanelen voor elektra, oplaadpunt voor elektrische fietsen, waterbesparende kranen en douches en ook een rolstoel vriendelijk toilet/douche. Gelukkig is de installatie voor rekening van firma Suradi, op Vlieland. Mochten er problemen zijn in de toekomst dan zijn ze snel ter plekke.

“En hoe was het sanitair?”… is een vraag die de buren vaak stellen als je terug komt van een kampeervakantie, sanitair moet gewoon goed en schoon zijn. (Hoewel dat laatste natuurlijk vaak van de gasten zelf afhangt.) De gasten van de Lange Paal zullen naar verwachting een zeer positief antwoord kunnen geven.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog