www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Hier gaat het gebeuren.

19 augustus 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Een jaar vliegt voorbij, en het hele jaar zijn we eigenlijk doorlopend in overleg met elkaar… de organisatie van het festival into the Great Wide Open en met name onze collega’s Sonja Vrijenhoek en Herman Vogel. Het hele festival vindt plaats op een aantal locaties, die wij mogen beheren. Het voetbalveld, bospodium, terrein aan de Fortweg en het strand bij Stortemelk. Natuurkampeerterrein de Lange Paal mag weer extra festivalgangers een plekje bieden. Wat kan wel en wat kan niet, afspraken maken met elkaar. En welke vrijwilligers komen ons dit jaar helpen? Maar ook de vraag of we genoeg ducktape en haringen op het kampeerterrein hebben.

Een hoop geregel, maar dan heb je ook wat; een geweldig festival, mooie sfeer en ontspannen festivalgangers die hopelijk ook genieten van wat de rest van ons mooie eiland te bieden heeft; het echte into the Great Wide Open dus.

We hebben er weer zin in en zijn er (bijna) klaar voor.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog