www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Hoera voor Vobula!

20 augustus 2015 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Ze zijn er nog, mensen die het leuk vinden om een week met elkaar op vrijwillige basis werk in de natuur te doen. Het Vobula kamp  is deze week dagelijks in de ochtenden aan het werk met ons. Vobula is een stichting en staat voor Vrijwillig Onderhoud BUitenplaatsen en LAndschappen. (Meer informatie is hier te vinden)

Maar liefst 35 paar handen wapperen oa. nabij Kooisplek. Collega Vincent Kikstra stuurt de groep aan en werkt mee waar nodig. De plaggenwal bij het uitkijkpunt wordt ook weer hersteld. De groep kampeert gratis op de Lange Paal en krijgt als dank voor de gedane arbeid 2 excursies aangeboden. Het behoeft geen betoog, dat wij hier erg blij mee zijn. Het blijft een feest om te zien hoeveel werk er verzet wordt. Dus dank jullie wel alle deelnemers!

 

 

reageren

geef een reactie

  • Robert
    23 augustus 2015 om 18:38

    Als deelnemer van het Vobula Kamp wil ik ook even opmerken dat, naast de Vobula-organisatie, ook door de inzet van jullie boswachters de werkweek een onvergetelijke ervaring werd. Tijdens het werken werd er veel verteld over Vlielands flora, fauna en geschiedenis. Een prima gelegenheid het eiland eens beter te leren kennen.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog