www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Staatsbosbeheer Vlieland deelt bonnen uit.

14 april 2016 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Ja, dat leest u goed; wij delen komende maanden flink wat bonnen uit. Tenminste, dat hopen we. Collega Herman Vogel las het in een blad van onze collega’s van Natuurmonumenten; Daar delen de boswachters ook bonnen uit, een tegoedbon voor een kopje koffie of thee welteverstaan.

Het werkt als volgt; Als wij gasten of Vlielanders treffen die hun hond  aangelijnd hebben (daar waar het moet), krijgen ze van ons dus  een tegoedbon. Maar liefst 9 Vlielander horecabedrijven reageerden enthousiast op onze vraag of ze mee willen doen aan deze actie. De gasten/Vlielanders met hond aan de lijn kunnen terecht bij de Lickebaert, Strandhotel Seeduyn, Leut, Smulpunt, Posthuys, Loodscafé, Podium Vlieland of Plezant.

Wilt u graag zo’n bon ontvangen? Uw hond(en) mag/mogen los in het bos rond het dorp en langs het Noordzee strand. Zeker nu het broedtijd is, met al die vogels die hier in het duin broeden, is het belangrijk dat onze gevederde vrienden in rust hun kroost groot kunnen brengen. Toch?

honden koffiebonactie

Zo ziet het er uit.

reageren

geef een reactie

 • Loes
  15 april 2016 om 13:29
 • Anoesjka
  15 april 2016 om 09:29

  Mooie samenwerking. Top actie!

 • winneylicious
  14 april 2016 om 17:42

  Moet het niet zijn dat de honden juist NIET los mogen rond het dorp en langs het Noordzee strand? Dan krijgt de nieuwe kroost hun broodnodige rust! En overigens helemaal mee eens!

  • Loes
   15 april 2016 om 13:31

   Ik denk dat jij geen hond hebt of dat je er zelf van houdt om niet los te lopen…….

  • winneylicious
   15 april 2016 om 20:32

   Hahahaha ja hoor ik heb wel een hond en die laat ik niet los lopen als er gebroed wordt. De tekst leest juist andersom!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog