www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

We gaan het weer doen: In het groen naar het groen!

25 april 2016 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Collega Herman Vogel heeft er weer erg veel zin in: op 8 mei om 13.00 uur staan er weer diverse oude legervoertuigen klaar op de Veerdam van Vlieland. De afdeling van ‘Keep them Rolling Vlieland’ rijdt dan een Bevrijdingsrit over het eiland. Vlielanders mogen op de Veerdam in stappen, om via het pad om de Noord naar Kroon’s Polders te gaan. Herman zal daar een excursie verzorgen. Aanmelden is verplicht, want er kunnen maximaal 40 mensen mee. Vergeet u niet om laarzen aan te doen of mee te nemen, want het is nat in de polders. Om teleurstellingen te voorkomen,  willen we graag dat deze aankondiging flink onder de Vlielanders gedeeld wordt. Dus zegt het voort, per moderne middelen, of gewoon op straat;-)

Aanmelden kan tot 3 mei; u mag mailen naar  H.Vogel@staatsbosbeheer.nl of bellen: 06 10 96 27 85

Deze foto is van vorig jaar
Deze foto is van vorig jaar

5 mei kpexc foto b manting

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog