www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Mooie bevrijdingsrit dankzij inzet Vlielanders.

9 mei 2016 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Onder prachtige omstandigheden vond gisteren de bevrijdingsrit plaats. Dank zij de inzet van de Vlielander afdeling van Keep them Rolling, konden bijna 30 Vlielanders in de groene voertuigen stappen die klaar stonden op de Veerdam. Collega Herman Vogel was weer blij met de samenwerking. Het is gewoon echt veel leuker om samen dingen te regelen. Dus DANK JULLIE WEL: Wietze Kikstra (jr), Patrick von Liebenstein, Han van Peek, Peter Kiewiet, Klaas Houter, Arne Rollingswier en Douwe Broersma. (Chauffeurs). Sietse en Anneke Klijnstra van de Kampwinkel Attent zorgden voor een koel drankje; Top.

Dat het op dit moment natuurlijk schitterend in Kroon’s Polders is, hoeft verder geen betoog. De eerste eidereendenkuikens zijn al gezien en voor wie de moeite neemt om in de vroege ochtend of vroege avond nabij het Kamp wat rond te strunen kan genieten van een stereo concert “hoempa hoempa” van de roerdompen, met wat nachtegaal geluiden erbij.

8 mei rit 2016

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog