www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

LEUK! We gaan een week samenwerken met Omrop Fryslân

15 juni 2016 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Waar precies mogen we nog niet zeggen, maar komende week (van zondag 19 tot 24 juni) gaat Omrop Fryslân iets moois doen op Vlieland. Niet alleen overdag, maar juist ook ’s nachts. Er komt een speciale complete studio naar Vlieland en presentator Bart Kingma zal vooral in de nachtelijke uren aan het werk zijn. Fiel de Nacht (Voel de nacht) heet het programma; het is immers gelukkig nog ongelofelijk donker in het Waddengebied. Bekende Friezen zullen hun opwachting maken op de (nu nog) geheime locatie en zij zullen de nacht dus pratend doorbrengen met presentator Bart.

bart kingma omrop friesland

Verder zal verslaggever Remco de Vries in de week van 19 tot en met 23 juni als enige van het team overdag wakker zijn om een blog bij te houden met foto’s over de natuur op oms eiland. Hij werkt aan het project: ‘Fiel de Dei’ (Voel de Dag), een tv-docu over de natuur in de zomer en winter op Vlieland waar mens, beest en natuur elke dag ‘passanten’ zijn. Uiteraard laten wij Bart en Remco en hun gasten de mooiste en donkerste plekjes van Vlieland zien.

De uitzendingen zijn te bekijken en beluisteren  via:

  • Livestream via www.FinsteropFryslan.nl > van 21.00 – 6.00 uur, tussendoor gaat Bart ook af en toe naar buiten met de gasten om te genieten van de donkerte op het eiland
  • ’s Ochtends kleine terugblikstukjes live op radio Omrop Fryslân
  • De blogs zijn te volgen op: http://www.omropfryslan.nl/Fieldenacht

De (gecomprimeerde) afleveringen van Fiel de Nacht én de TV-docu van Remco worden rond de kerst, bij uitstek de periode van donkere nachten en bezinning, uitgezonden op Omrop Fryslân TV.

reageren

geef een reactie

  • josephineblom
    15 juni 2016 om 20:55

    Als wij met de Phoca ook nog een bijdrage kunnen leveren, dan horen we het graag ! Veel plezier en succes met de opnames en uitzendingen: Fiel de nacht en fiel de dei !

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog