www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

The Great Update is terug!

29 augustus 2018 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

The Great Update is weer terug! Het festival gaat bijna beginnen, vanaf morgen is het weer zo ver! Vanaf vandaag delen we weer alle leuke weetjes en een dagelijkse festivalupdate.

De boswachters van Vlieland
Ook dit jaar zijn er weer veel bezoekers op het populaire festival. Een aantal van onze boswachters houden dus goed in de gaten wat er allemaal gaande is. De natuur geeft haar grenzen aan en de boswachters zitten er bovenop!

Wat kun je dit jaar verwachten?
Als bezoeker van het festival vind je ons onder andere in het programmaboekje. Hierin staat een plattegrond van het eiland en daarop de aangegeven festivalplekken. Ook zie je twee keer de keet van Staatsbosbeheer staan. Op vrijdag en zaterdag, van 12:00 uur tot 14:00 uur, staan er weer boswachters in de keet en kun je gezellig langskomen voor leuke informatie, vogelkaarten, leuke weetjes en heel veel andere dingen. Kom dus vooral langs!

Blijf op de hoogte!
Naast de dagelijkse update kun je ons volgen op sociale media! Zo zijn wij op Twitter te vinden, waar de boswachters leuke informatie delen, en plaatsen wij geregeld informatie en leuke foto’s op Facebook. Via de Facebook pagina van natuurkampeerterrein Lange Paal delen we leuke informatie en filmpjes van wat er allemaal op het kampeerterrein gaande is.

Wil je weten wie er twitteren op Vlieland? Hier is de lijst:
Boswachter Anke,
Boswachter Amanda,
Boswachter Bertwin,
Boswachter Carl,
Boswachter Sonja,
Boswachter Pieter,
Boswachter Julia,
Boswachter Jan.

Tot de volgende blog of natuurlijk op het eiland en heel veel plezier op het festival!

Namens de boswachters,

Julia Derksen

reageren

geef een reactie

  • Ria Mathijssen
    29 augustus 2018 om 18:02

    Dag lieve mensen, tien jaar geleden was ik erbij: de eerste Into the Great Wide Open, echt een heel speciale herinnering. Nog met het oude toiletgebouw, versiert met lichtgevende kerststerretjes . Ik zag er toen ook tegenop AL die “vreemde” gasten op Lange Paal en de drukte. Maar wat heb ik genoten van alles. De “meisjes” met hun karretje met verse koffie enz. enz. enz. ik koester dat alles! Wens iedereen weer een bijzonder festival, TOI TOI TOI Ria.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog