www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

The Great Update, Het is begonnen!

30 augustus 2018 Boswachter Julia Derksen in Vlieland

Vandaag is de officiële start van Into The Great Wide Open, dit is op het eiland goed te merken. In het oosten van Vlieland komen alle enthousiaste en vrolijke festivalgangers aan en op kampeerterrein Lange Paal druppelen de velden vol, dit vinden wij ontzettend gezellig!

Kamperen in alle rust
Wanneer je buiten het festival naar kampeerterrein Lange paal komt, is het er een zee van rust en ruimte. Met verschillende velden en ruime kampeerplekken kun je hier genieten van de prachtige natuur van het eiland. Tijdens Into The Great Wide Open maakt de rust ruimte voor knusse kampeerplekken, een podium, een koffiebar, een eetgelegenheid, een extra toiletvoorziening, een afhaalplek voor de bagage en nog veel meer! De boswachters en vrijwilligers zijn iedere dag flink in de weer om het zo gezellig mogelijk te maken!

Ontbijt met een muziekje
Op het bosveld (het veld achter ons kantoort) staat een podium, hier treden de dames van Clean Pete op vrijdag- en zaterdag ochtend op. Om 10:30 uur zijn ze hier te vinden. Samen met muzikanten, schrijvers en kinderen van het eiland zorgen Loes en Renée voor een leuk Half Elf Journaal.

Maar er is nog veel meer te vinden op Lange Paal! Zo is het in het kantoor van de boswachters een kleine bibliotheek waar je zonder gedoe kunt genieten van leuke boeken én hebben wij voor de kinderen een kleine knutselopdracht waar ze hun eigen natuurschilderijtje kunnen maken.

Benieuwd naar de plek van de keet? Deze is te vinden op bladzijde 87 van het programmaboekje.

Je beleeft het kampeerterrein natuurlijk het beste als je gezellig langs komt! Wij zien jullie graag!

Tot snel!

Namens de boswachters,

Julia Derksen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog