www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

The Great Update, dag 2!

31 augustus 2018 Boswachter Julia Derksen in Vlieland

Het is weer zover! De tweede dag van Into The Great Wide Open is een feit. Ook vandaag was het weer reuze gezellig op het kampeerterrein en op het festivalterrein.

Ontbijtconcert Clean Pete
Vanochtend om half 11 was het eerste ontbijtconcert van Clean Pete. Op het Bosveld achter het boswachterskantoor werd het gezellig druk en hebben we kunnen genieten van een leuk optreden. Mocht je het gemist hebben, morgen ochtend om half 11 zijn ze er weer!

Drukte op het eiland
Kampeerterrein Lange Paal stroomt langzaam maar zeker vol. Het is er gezellig druk. Onder het genot van een vers gemaakt ontbijtje en een heerlijk kopje koffie kun je genieten van wat er allemaal langs komt fietsen, aan komt op het kampeerterrein of gezellig een praatje komt maken.

Drukte met fietsen op het kampeerterrein

Keet Update
Vandaag stonden ook de eerste collega’s in de keet bij het wad. Ook hier was het gezellig druk en hebben de boswachters leuke informatie verteld. Morgen staan we er weer! Dit keer dichter bij het dorp. Zie bladzijde 87 van het programmaboekje! Tot dan!

Boswachter Carl bij de keet!

Zin in een heerlijk kopje koffie, een vers gemaakt ontbijtje of gewoon een gezellig gesprek? Kom langs op Kampeerterrein Lange Paal! We zien je graag!

Bij de boswachters op Lange Paal ben je van harte welkom!

 

Namens de boswachters,

Julia Derksen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog