www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

The Last Great Update!

2 september 2018 Boswachter Julia Derksen in Vlieland

Into The Great Wide Open loopt alweer op haar einde. Het spetterende festival was weer een groot succes!

De laatste loodjes
Vandaag is er nog volop kans om leuke optredens te bezoeken, lekker een kopje koffie te drinken, heerlijk te eten en van het eiland te genieten. Kom nog even naar kampeerterrein Lange Paal, voor een heerlijk kopje koffie, een lekker ontbijtje en natuurlijk voor de gezelligheid. Hier heb je natuurlijk ook de kans om nog even met de boswachters te praten over het eiland, het festival en over de camping! Vanochtend was er weer een succesvol Ochtend Journaal door de dames van Clean Pete.

Clean Pete en hun fantastische Ochtend Journaal
Het fietsdepot stroomt vol!
Het hoofdpodium op het sportveld

Tot slot
Beste vrolijke, feestende, enthousiaste festivalgangers, bedankt! Wij vonden het ontzettend leuk jullie te ontmoeten, de sfeer van het festival zat er ook op Lange Paal goed in. Wij kijken nu al uit naar volgend jaar en hopen jullie ook weer te zien. Geniet nog van de laatste dag, van de leuke artiesten, en een goede reis naar huis!

Namens de boswachters, bedankt en tot volgend jaar!

Julia Derksen

 

 

 

 

 

 

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog