www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Kabouterpad Rhoon is geopend!

5 juli 2019 staatsbosbeheerzuidholland in Zuid-Holland
kabouterpad

Afgelopen woensdag is er weer een kabouterpad geopend. Deze keer in Rhoon! De kinderburgemeester van gemeente Albrandswaard heeft namens alle kinderen uit de gemeente het pad geopend.

Nadat kinderburgemeester Judith het lint doorknipte trokken de eerste kabouters met puntmuts, rode wangen en knapzak het bos in. Verschillende kinderen hadden geluk, zij mochten gratis als eerste het kabouterpad op omdat ze kaartjes gewonnen hadden.

Kabouterpaden

Onderweg gaan kinderen op zoek naar kaboutersporen en voeren ze aan de hand van het kabouterboek verschillende opdrachten uit. Kabouterpaden zijn speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Inmiddels heeft Staatsbosbeheer al meer dan 60 kabouterpaden door heel Nederland.

opening kabouterpad rhoon

Restaurant TASMAN.

De startlocatie van het kabouterpad is restaurant TASMAN. van ondernemer Remco Abel. Super fijn, want door zijn ruime openingstijden is het kabouterpad ook veel geopend. Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur.

Wil je met je kinderen het kabouterpad in Rhoon lopen? Bijvoorbeeld in de vakantie? Reserveer dan via TASMAN.nu.

Meer informatie

Ga naar onze website voor meer informatie over het kabouterpad, en bekijk het overzicht van alle paden in Nederland.

In opdracht van Natuur- en recreatieschap IJsselmonde beheert Staatsbosbeheer verschillende natuurgebieden in IJsselmonde, waaronder de Johannapolder.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog