www.boswachtersblog.nl/ Aan Zee

Lekker vies worden tijdens de Modderdag

21 juni 2016 Wendy in Aan Zee

Op woensdag 29 juni mogen kinderen lekker vies worden tijdens de Modderdag in Renesse. IVN De Zeeuwse Delta organiseert net als vorig jaar samen met NME Schouwen-Duiveland en Staatsbosbeheer de Modderdag in het Klimaatpark.

Modder activiteiten
Tussen 13.30 en 16.00 uur wordt het natuurgebied aan de Lage Zoom – tegenover Kustpark Klein Poelland – omgetoverd tot een waar modderparadijs. Badderen in de modder, een modderparfum maken, grabbelen in een modderton of gewoon lekker aanmodderen met water, zand en klei. Kinderen en ouders/begeleiders zijn welkom om mee te doen aan een moddercircuit in het Klimaatpark in Renesse. Vies worden hoort er natuurlijk bij!

Modderdag Renesse
Vrije inloop
Het programma gaat uit van een vrije inloop. Dat betekent dat kinderen, samen met hun ouders/begeleiders, op elk moment van de middag kunnen aansluiten. Om 16.00 uur gaat de waterpomp voor de laatste keer aan om handjes en voetjes af te spoelen.

Meld je aan!
Voor deze activiteit kun je je tot 28 juni opgeven via de website van het  IVN. Deelname is gratis. Tip! Doe kleren aan die vies mogen worden en neem een zwembroek/badpak, een handdoek en reservekleding mee.

Veel modderplezier!

~ Boswachter Wendy

reageren

geef een reactie

  • Lekker vies worden tijdens de Modderdag - Beveland Nieuws
    21 juni 2016 om 14:34

    […] Lees meer bij de Natuur of Milieu Organisatie: […]

  • Lekker vies worden tijdens de Modderdag – BXRadio.nl
    21 juni 2016 om 09:46

    […] Op woensdag 29 juni mogen kinderen lekker vies worden tijdens de Modderdag in Renesse. IVN De Zeeuwse Delta organiseert net als vorig jaar samen met NME Schouwen-Duiveland en Staatsbosbeheer de Modderdag in het Klimaatpark. Modder activiteiten Tussen 13.30 en 16.00 uur … Lees verder → […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog