www.boswachtersblog.nl/ Aan Zee

Kabouterpad wordt voor één dag Pietenpad

26 november 2018 Boswachter Piet van Loon in Aan Zee
Pietenpad boswachterij Westerschouwen

Op woensdag 5 december aanstaande vormt Staatsbosbeheer het Kabouterpad in Boswachterij Westerschouwen voor één dag om tot heus Pietenpad. Kinderen van 2 tot 10 jaar kunnen tussen 13:00 en 15:30 uur samen met een aantal Pieten opdrachten uitvoeren op het Pietenpad. Misschien zit er aan het eind wel wat lekkers in de zak van Sinterklaas…

Het inmiddels bekende Kabouterpad in Boswachterij Westerschouwen wordt voor één dag in het jaar omgetoverd tot Pietenpad. Alle opdrachten zijn speciaal in Sinterklaasthema en in plaats van een kaboutermuts dragen kinderen deze dag een Pietenmuts. De opdrachten die je onderweg tegen komt zijn onder andere daklopen, pakjes in de schoorsteen gooien en cadeautjes zoeken. En juist bij die laatste is er misschien wel wat lekkers te vinden!

Pieten in Boswachterij Westerschouwen

Sinterklaas heeft een aantal Pieten vrijgemaakt om op deze middag aanwezig te zijn in Boswachterij Westerschouwen. Tussen 13:00 en 15:00 kunnen kinderen starten vanaf de Excursieschuur Boswachterij Westerschouwen.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website van Staatsbosbeheer. De kosten bedragen €5,- per kind en ouders lopen gratis mee. U kunt ook aan de balie betalen, hier is alleen contant betalen mogelijk. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en tot 5 december!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog