www.boswachtersblog.nl/ Aan Zee

Parkeerplaats Schuddebeurs nog één keertje afgesloten

26 augustus 2020 Boswachter Marijke Lieman in Aan Zee

Komende week zal de parkeerplaats bij het bos van Schuddebeurs afgesloten zijn. De bomen rondom het parkeerterrein worden gecontroleerd op boomveiligheid en het wegdek wordt geprofileerd.

Parkeerterrein

Net voor de zomervakantie is het parkeerterrein van het bosje Schuddebeurs opgeknapt. De indeling van het parkeerterrein is veranderd, het is kleiner geworden en het gaat groener worden. Maar het belangrijkste: de kuilen zijn verdwenen. Nu de grond is gestabiliseerd komt de aannemer terug voor het profileren van het terrein. Dit zal plaatsvinden in de week van  31 augustus – 4 september.

Boomveiligheid

Nu het parkeerterrein toch een weekje dichtgaat, hebben we meteen de gelegenheid om de bomen rondom het terrein te controleren op boomveiligheid (VTA). Gevaarlijke of dode takken in de eiken worden verwijderd en de opslag van elzen wordt weggehaald. Na dit weekje kunt u weer parkeren op het terrein en genieten van een prachtige herfstwandeling door het bos.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog