www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Fietsen en genieten op 18 mei

11 mei 2012 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Ook dit jaar organiseren Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat weer een fietsdag. Deze vindt plaats op vrijdag 18 mei en voert u langs de dorpen Nes en Buren. Een tocht van rond de 16 km, die zeer gevarieerd is, waarbij kunst, cultuur en natuur hand in hand gaan.

Wederom hebben verschillende organisaties zich bereid gevonden om de tocht extra aan te kleden. Al met al komen de deelnemers tijdens de tocht verschillende informatie kraampjes tegen. Natuurcentrum verzorgt speciaal voor de deelnemers excursies in de Eendenkooi, maar ook de vogelwachten en de Natuurwerkgroep hebben weer een leuke invulling aan hun stands gegeven. Maar naast de informatiestands zijn er ook ondernemers die de deuren openen voor de deelnemers. Kunst en cultuur komen zeker aan bod.

Ook meedoen? Dat kan! Kom tussen 10:00 en 12:00 uur, bij de werkschuur van Staatsbosbeheer, Ballumerweg 44 te Nes. U krijgt daar uw route uitgereikt en vervolgens is het fietsen en genieten! Deelname is gratis.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog