www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Genieten van de natuur tijdens Adventure run

17 december 2012 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Afgelopen weekend hebben duizenden atleten kunnen genieten van de mooie natuur op Ameland tijdens de 9e Adventure run. De hardlopers hebben een zeer sportieve prestatie neergezet. Mede door het weer konden de lopers die naast een goede tijd wilden neerzetten ook genieten van de omgeving. Als toeschouwer was het zeker geen straf om de atleten aan te moedigen, in de bossen en op het strand gaf het erg mooie plaatjes.

De organisatie heeft wel een alternatief parcours uitgestippeld, omdat sommige paden in het bos wel heel erg nat waren en het niet echt verantwoord was om daar al die duizenden atleten overheen te laten lopen. De organisatie kwam begin vorige week langs om te vragen of we er nog iets aan konden doen. We hebben de route hier en daar de bewerkt met zand. Het resultaat was in ieder geval een minder natte route  zodat de atleten zo onghinderd mogelijk door het bos heen kwamen. Of het bij heeft gedragen aan persoonlijke records dat weten we niet, maar de geluiden die we opvingen waren zeker positief![slideshow]

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog