www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Kamperen tot je groen ziet

9 april 2013 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

IMG_0432Het kampeerseizoen op de Wadden is iets later begonnen dan in de planning lag. Door de aanhoudende nachtvorst konden de poorten 1 april niet geopend worden. Maar aankomend weekend zijn de vooruitzichten prima en is camping de Middelpôlle weer geopend. Dat valt dan mooi samen met de landelijke actie ‘Kamperen tot je groen ziet’. Van vrijdag 12 tot maandag 15 april kun je namelijk voor €7,50 op 28 pure en comfortabele natuurkampterreinen van Staatsbosbeheer in heel Nederland een weekend lang  kamperen, dus ook op Ameland! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is reserveren, je spullen pakken en gaan. Vergeet je groene outfit niet! Om ervoor te zorgen dat iedereen een plekje heeft en plekjes niet leeg blijven is reserveren voor dit weekend noodzakelijk. De €7,50 krijg je in de vorm van korting terug bij de eerstvolgende boeking.

IMAG0528De natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer zijn ook bekend vanwege het ‘op de bonnefooi’ overnachten, aanwaaien wanneer je zin hebt zonder reservering. Sinds vorig jaar biedt Staatsbosbeheer, op veler verzoek, de service van reserveren. Dat kan via de website. Reserveren hoeft niet, ter plekke aanmelden wel. Middenin de natuur kan het bereik tegenvallen dus aanmelden ter plekke verschilt per camping. Op de campings zelf staat hoe het werkt.

Wil je meer weten over deze leuke actie, klik dan op de link. Voor 2013 zijn wij er weer klaar voor en heten wij iedereen op camping de Middelpôlle welkom!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog