www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Buiten slapen in de natuur en wakker worden van een vogelconcert

2 april 2014 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Natuurkampeerterrein camping de Middelpôlle is 4 april weer open

IMG_0433De lente is weer begonnen en dus gaat natuurkampeerterrein de Middelpôlle weer open! Staatsbosbeheer start het kampeerseizoen met een knaller: in het weekend van 4 tot 7 april 2013 kun je een heel weekend kamperen voor €7,50 . Alle natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer gooien de deur wagenwijd open; ook de Middelpôlle. Ontdek zo de wereld van de boswachter, van de bosuil die in de nacht roept, het gescharrel van een egel rond de tent en het vogelconcert bij het vroege ochtendgloren.

Kamperen tot je groen ziet

Van vrijdag 4 tot maandag 7 april kun je Kamperen tot je Groen ziet! Dit betekent dat voor nagenoeg niets op 27 natuurkampterreinen van Staatsbosbeheer een heel weekend lang mag kamperen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is reserveren, je spullen pakken en gaan. Vergeet je groene outfit niet. Om ervoor te zorgen dat iedereen een plekje heeft en plekjes niet leeg blijven is reserveren voor dit weekend noodzakelijk. De reserveringskosten €7,50 krijg je in de vorm van korting terug bij de eerstvolgende boeking. Bovendien is de natuurkampeerkaart (alleen) in het weekend van Kamperen tot je Groen ziet niet nodig.

De campingbeheerder Jetse Nagtegaal is afgelopen week drukdoende geweest om het terrein weer optimaal klaar te krijgen. Alles weer netjes opgesnoeid, het kantoortje weer aan de kant, water en stroom getest. Kortom laat de gasten maar komen!IMG_0419

De natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer zijn ook bekend vanwege het ‘op de bonnefooi’ overnachten, aanwaaien wanneer je zin hebt zonder reservering. Sinds twee jaar biedt Staatsbosbeheer, op veler verzoek, de service van reserveren. Dat kan via de website. Middenin de natuur kan het bereik tegenvallen dus aanmelden ter plekke verschilt per natuurkampeerterrein. Ter plekke staat hoe het werkt. Meer informatie vind je hier.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog