www.boswachtersblog.nl/ Ameland

De vlag in top op de Middelpolle

3 april 2015 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Kamperen in de natuur is een prachtige beleving. Vanaf morgen is dat weer mogelijk op Ameland. Op natuurkampeerterrein de Middelpolle is die beleving compleet. De konijnen huppelen regelmatig rondom de tent. De kans is erg groot dat je in de ochtend- of avonduren oog in oog staat met reeën. Ontwaken met de geluiden van de vogels.Wat wil je nog meer! Je ervaart het allemaal op de Middelpolle.

Te gast op de Middelpolle geniet je de voordelen van de prachtige ligging in de mooiste natuur,vlakbij strand, duinen en bos. Boeken doe je gewoon online vanuit huis.

Afgelopen week heeft de beheerder Jetse samen met de collega’s en stagiaires, het terrein weer helemaal gereed gemaakt voor de gasten. Vandaag is de vlag gehesen, zodat iedereen kan zien dat het kampeerterrein open is voor een gastvrij en natuurlijk welkom!IMG_0432

reageren

geef een reactie

  • Fam.Jaspers
    3 april 2015 om 22:33

    wij hebben er zin in!!!! tot gauw!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog