www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Waddenposter en getijden tabel op de deurmat

29 mei 2015 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

IMAG0204Vorig jaar,eind december, heeft u het Jaar in beeld 2014 mogen ontvangen. Helaas bleek de daarin opgenomen getijden tabel niet te kloppen. Het eerste half jaar stond wel goed vermeld, maar de tweede helft van het jaar 2015 ontbrak. We hebben toen gezegd dat we zo spoedig mogelijk de nieuwe correcte tabel zouden gaan verspreiden. Dat heeft wat langer geduurd dan wij hebben toegezegd. Gelukkig kunnen we dat nu goed maken. Vanaf volgende week valt de nieuwe correcte Getijden tabel Amealnd 2015 bij u op de deurmat.

U ontvangt ook nog een poster “Ontdek het waddengebied”. Een uitgave die tot stand is gekomen door een samenwerking van regionale overheden, sportvisserij en natuurorganisaties in het Waddengebied. Er worden leuke wetenswaardigheden op vermeld en het downloaden van de, op de poster, genoemde apps zijn zeker een aanrader. Kortom een leuke poster die laat zien dat de Waddenzee een uniek stukje natuur is. Waar we met zijn allen zuinig op moeten zijn om dit Werelderfgoed te behouden en te beschermen zodat we met zijn allen kunnen blijven genieten van ons Wad.

De poster en de tabel zullen vast een goed plaatsje in elk huishouden gaan krijgen. Wilt u meer waddenposters ontvangen, misschien voor in uw vakantiehuisje, mail of kom langs bij ons op het kantoor aan de Ballumerweg 44 in Nes.

reageren

geef een reactie

 • die steenen haeghe
  30 mei 2015 om 10:20

  dag marian,

  graag ontvang ik 2-maaL DE GETIJDENTABEL ÉN DE WADDENPOSTER.

  dankjewel voor het sturen, met groet, en tot op ameland !

  frank a. hertman von czerny grotestraat 17 nl 5855 ak well +31 (0)622.484.356: vanaf 11:00 uur

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog